Naročite svojo individualno ponudbo za izdelavo varnostnih listov TUKAJ >>

Kako novi WEB-API odpravlja ročno zamudno delo in zagotavlja ažurne informacije na vaši spletni strani?

Če na spletu prodajate izdelke, ki vsebujejo nevarne kemikalije, potem morate upoštevati stroge regulativne standarde.  

To med drugim vključuje tudi, da morate v opisih izdelkov jasno navesti, kakšna tveganja prinašajo. Vendar pa ročno vnašanje teh podatkov iz varnostnih listov ni samo zamudno, temveč tudi nagnjeno k napakam, saj se te informacije lahko hitro spremenijo. Z implementacijo WEB-API-ja lahko zgoraj opisane probleme pustite v preteklosti.  

Kaj je WEB-API? 

WEB-API je vmesnik, ki omogoča vaši spletni strani, da se direktno poveže z Chemius-om, in avtomatizira prenos vseh potrebnih informacij o nevarnih kemikalijah. S pomočjo WEB-API-ja lahko zagotovite, da so informacije o vaših izdelkih vedno ažurne in natančne, saj se podatki prenašajo neposredno iz varnostnih listov v Chemius-u. Za lažjo predstavo kako WEB-API izgleda, si lahko ogledate sledeči video.   

Kako deluje WEB-API? 

  • Ohranitev skladnosti: Chemius WEB-API ponuja rešitev za ohranjanje skladnosti in natančnosti predstavitve nevarnih kemikalij na spletu. 
  • Up-to-date podatki: Neposredna integracija WEB-API-ja v spletne strani zagotavlja, da so informacije vaših proizvodov vedno ažurne. 
  • Avtomatizacija: Z upravljanjem podatkov in posodobitev znotraj Chemius-a lahko podjetja odpravijo tveganje zastarelih ali napačnih informacij na svojih spletnih straneh, kar jih osvobodi nadležnega dela ročnega urejanja spletnega vsebina. 

Prednosti WEB-API-ja: 

  • Ažurni podatki: Njegova neposredna integracija v platforme elektronskega poslovanja zagotavlja, da so varnostne informacije vedno ažurne, kar zmanjšuje tveganje za neskladje z regulativami.  
  • Povečana operativna učinkovitost: Odpravi potrebe po ročnem vnašanju podatkov, in hkrati krepi zaupanje potrošnikov s zagotavljanjem zanesljivih in ažurnih informacij.  
  • Osredotočenost: WEB-API podjetjem omogoča, da se osredotočijo na svoje osnovne dejavnosti, prepričani, da se njihove spletne informacije o izdelkih učinkovito upravljajo in so v skladu s varnostnimi predpisi. 

Implementacija WEB-API-ja v vaše podjetje je hitra in enostavna, z minimalnim vplivom na obstoječe sisteme. 

Po naših izkušnjah se lahko implementacija WEB-API-ja opravi v manj kot tednu dni, če ima podjetje že vzpostavljen IT oddelek. Ko je enkrat WEB-API nastavljen, ni več potrebno nobenega dodatnega dela, kar pomeni minimalno vzdrževanje in maksimalno učinkovitost. Za dodatne informacije ali ponudbo za WEB-API se lahko obrnete na nas preko elektronske pošte. 

V primeru dodatnih vprašanj ali pa želite ponudbo za WEB-API pa mi lahko pišete na spela.hudobivnik@bens-consulting.eu.   

P.S.: Če ste zamudili moj prejšnji prispevek, kjer sem pisala o SDS-API-ju, si ga lahko preberete tukaj. 

Omejitev odgovornosti:
Informacije na tem blogu so pripravljene z največjo možno skrbnostjo, vendar pa pri njih ne gre za (kemijsko) svetovanje in ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti ali jamstva za pravilnost, točnost in ažurnost objavljenih vsebin. Če potrebujete nasvet za konkreten primer, nam lahko pišete na
bojan.dimic@bens-consulting.eu
Varnostni Listi Ostalo | 12. Apr 2024

  • Vsi prispevki
  • Varnostni listi
  • UFI / PCN
  • ADR
  • Biocidi
  • REACH
  • Ostalo

Nazaj

Bens Blog

Kako lahko naše izkušnje obrnete sebi v korist - brezplačni strokovni materiali, ki so kratki a vsebinsko bogati in vam bodo v pomoč pri vašem delu

X
To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.